Sletje

Nadat ik mijn echtgenote had betrapt op camsex, iets wat mij toch geil had gemaakt wou ik ook iets ‘verboden’ doen. Niet ver van onze woning was er een gekend rendez-vous hotel waar voyeurs koppeltjes konden begluren tegen betaling. Sommige kamers waren dan ook uitgerust met een doorkijkspiegel. De koppeltjes kregen de kamers gratis en wisten dat ze bekeken werden.

Mijn echtgenote was naar haar moeder met ons dochtertje en ik besloot een bezoek te brengen aan het voyeur sex hotelletje. Ik betaalde en kreeg een kleine cabine toegewezen waar een spiegel tegen de muur hing. Wacht maar even zei de uitbater, de spiegel wordt direct geactiveerd. Ik sloot de cabine en haalde mijn reeds half harde piemel uit mijn broek.

De spiegel floepte aan en ik zag een grote zwarte man een tengere blanke vrouw bewerken met zijn enorme lid. Ik begon mijn stijve lat te bewerken toen ik plots een shock door mijn lichaam kreeg. De zwarte man draaide de vrouw op haar rug en tot mijn grote verbazing keek ik op het extatisch gezicht van mijn echtgenote die blijkbaar erg genoot. Ze keek steeds naar de spiegel omdat ze wist dat daar voyeurs zich aan het afrukken waren.

Plotseling bracht ze haar gezicht dicht tegen de spiegel en weer keek ik in de geile ogen van mijn vrouw die de spiegel begon af te likken terwijl de zwarte man haar op zijn hondjes ramde met zijn grote lul. Ik begon heftig aan mijn piemel te rukken en spoot tegen de spiegel. Ik bleef maar vuile slet, vuile slet mompelen. Terwijl mijn vrouw nu de enorme penis van de zwarte man af aan het zuigen was verliet ik de cabine. Mijn hart klopte in mijn keel en ik zwoer dat ik dit de vuile slet zou betaald zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *