Office management

Eens per jaar gingen we met mijn toenmalige werkgever naar een mooi evenement, concert of zelfs stad ergens in Europa om te werken aan onze teambuilding. Ieder jaar was dat weer een hoogtepunt: Efteling, Berlijn, London, noem maar op. Een bedrijf met veel jonge mensen, dus het gebeurde nogal eens dat het uit de hand liep.

Deze keer was alles anders. In het kader van vergroening en duurzame ontwikkeling had de directie in al haar wijsheid besloten dat in plaats van een meerdaagse excursie het hele bedrijf boompjes zou trekken op de Veluwe! Dat zijn van die twijgjes die door bosbeheer regelmatig moeten worden verwijderd. De teleurstelling was uiteraard enorm. Het was een verplichte bijeenkomst, dus iedereen moest er zijn.

Ik ook dus. Binnen dit bedrijf had ik een verantwoordelijke functie en daarbij hoorde ook een secretaresse. Aimée heet ze en ze was begin 40. Ik was iets jonger, eind dertig. Aimée is een heerlijk mens en een redelijke secretaresse. Al een jaar werkten we samen en regelmatig vlogen de dubbelzinnigheden over tafel. Ze was erg aantrekkelijk, klein, blond en grote borsten , maar getrouwd. En ik ook. Dus ik nam het niet heel serieus en zij nam er geen aanstoot aan.

Terug naar het bos. We kwamen aan op de Veluwe en werden geïnstrueerd door de boswachter die uiteraard de hele ploeg maar vooral de directie bedankte voor de inzet van het personeel. Een beetje mopperend en grappen makend sloeg iedereen aan het werk. Ik stond naast Aimée en we waren lekker bezig. Beetje grappend over twijgjes en dikke takken. Ze boog zich voorover en ik had vrij zicht op haar grote borsten. Terwijl ik keek, deed ze haar hoofd omhoog en keek mij recht in mijn ogen aan. “Willem, kun je het zien?” zei ze lachend, terwijl ze haar borsten heen en weer schudde. Ik stamelde dat dat inderdaad zo was en dat zij aan het einde van de dag in ieder geval het grootste bos hout mee naar huis zou nemen.

Bij het verder plukten raakten we steeds verder van de groep vandaan. Inmiddels waren we met zijn tweeën in een dennenbos beland. Het bos was hier dik en beschut en her en der voorzien van dicht en zacht mos. Aimée gleed met haar hand over het mos en drukte er zachtjes in. “Hmmmmmm” zei ze terwijl ze ging zitten. “Kom eens naast me zitten!” Hoewel ik me realiseerde dat dit grote gevolgen ging hebben, zette ik me snel naast haar.

Ze duwde me achterover en ging bovenop me zitten. Ze begon me heftig te kussen en gleed met haar kruis over mijn lul. Bij het naast haar zitten was deze al hard geworden en drukte irritant hard tegen mijn spijkerbroek. Mijn handen gleden over haar rug en maakten de bandjes van haar bh los. Haar grote stevige borsten gleden onder haar korte shirtje vandaan en twee grote tepels hingen voor mijn lippen. Ik nam er een in mijn mond en begon er hard aan te zuigen. Aimée begon te zuchten en te steunen en liet haar borsten bengelen over mijn gezicht. “Hier keek ik al een jaartje naar uit, Willem” zei ze en ging rechtop zitten. “Eerst even die irritante spijkerbroeken uit”. Ze dacht precies wat ik dacht. Ook over dat jaartje ernaar uitzien.

In een beweging trok ze haar spijkerbroek en slipje uit en ging op haar rug op het mosbedje liggen. Ik trok mijn broek ook uit en mijn lul stond recht vooruit naar Aimée gericht. Ze gromde instemmend en zei dat ze het liefst heel hard en heel stevig geneukt wordt en dat alles mag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *