Deze zat er aan te komen!

Het was zomer en het weer was prachtig. Ik kreeg een appje van een moeder die ik regelmatig tegenkwam op het schoolplein van mijn kinderen. “Wanneer ga jij weer een keer hardlopen?” vroeg ze onschuldig. Ik antwoordde keurig via Whattsapp: “Ik loop meestal zondags met een paar vrienden”.

Ze reageerde gelijk op mijn appje: “Maar ik zal mij heel keurig gedragen hoor!” Mijn wenkbrauwen fronsten. Zag ik hier nu een dubbele bodem? Of sloeg mijn fantasie op hol? Ik reageerde maar even niet.

Ik had haar, Romy, al regelmatig eerder gesproken. Ze is klein, heeft sprekende ogen en een geweldig figuur. Heerlijke ronde billen en niet te grote, parmantige borsten. Ze loopt regelmatig marathons en heeft daardoor heerlijk stevige benen en billen. Ze is een jaar of 10 jonger dan ik, dus ongeveer eind dertig. We keken elkaar al vaak aan maar ik zocht er niets achter. Na een vervelende ervaring was ik eigenlijk niet op zoek naar weer een (te) spannend avontuur.

Een paar dagen later kreeg ik weer een appje. Met een foto dit keer van 2 walnoten in een boom. “Zijn jouw noten ook al zo groot?” vroeg ze. Wist ze nu dat ik ook een notenboom had of bedoelde ze iets anders? Ik maakte snel een foto van twee noten aan de tak van onze boom en stuurde hem terug. “Ook mooi!” appte ze “Maar deze bedoelde ik natuurlijk niet!”

Dat was dus wel duidelijk. Het was warm en broeierig en in mijn lichaam voelde ik van alles. Stress, geilheid en gelijk een harde lul. Ik stelde mij voor hoe ze naakt onder haar notenboom lag en foto’s aan het maken was. Dus ik probeerde wat. “Wat heb je aan?” vroeg ik via de app. Ze stuurde vrijwel direct een filmpje waarin ze een handdoek om haar haren had gewikkeld en zoog aan een waterijsje. “Niets” zei ze op het filmpje, waarna ze het ijsje vakkundig naar binnen zoog.

“Ben je alleen thuis?” vroeg ik nog, waarna ik een duimpje omhoog terugkreeg. Ik sprong op de fiets en stuurde terwijl ik aan het fietsen was een filmpje van mijn band op het fietspad zodat het voor Romy wel duidelijk was dat ik onderweg was. Ik zette de fiets achter het huis en liep zo haar achtertuin in. Geschrokken stond ze naast haar hangmat en zei ze dat ze dit ook weer niet had verwacht. Ik liep naar haar toe en kuste haar hartstochtelijk. Ik voelde met mijn handen haar billen en haalde haar handdoek van haar hoofd. Ze zuchtte diep en graaide met haar handen naar mijn lul. Ze wreef over mijn broek en zei zachtjes dat ik er wél klaar voor was. “Jij niet?” zei ik nog, maar toen zat ze al op haar knieën voor me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *